Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

littleBits

Hippomini leverer nye teknologier i form af littleBits (digitalt Lego) til skolens MakerSpace. littleBits er en serie af flot designede elektroniske komponenter, der er monteret på små printplader (kredsløb). Ved at sammensætte modulerne på forskellige måder kan eleverne hurtigt og nemt bygge en masse forskellige interaktive designs, og de indbyggede magneter betyder, at de ikke risikerer at kortslutte kredsløbene. Læs her en artikel om Kirkebakkeskolens FabLab, og hvordan nye digitale teknologier giver elever og lærere mod og lyst til at eksperimentere sig frem til løsninger på virkelighedens problemer.

Hvert modul er et elektronisk kredsløb, og modulerne kommer i fire forskellige farver:

          Blå = Power
          Pink = Input
          Grøn = Output
          Orange = Kabel (Connectors)

Med et stadigt stigende antal littleBits-moduler satser littleBits på at flytte elektronikken til den tidlige del af designfasen. Med littleBits bliver det også muligt for eleverne at bygge og designe komplekse elektroniske prototyper. Man kan opfinde næsten alting med littleBits!

littleBits kan bruges fra og med 2. klasse og understøtter 21st Century Learning Skills.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk


Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

littleBits Wireless Transmitter (5 kanaler)

littleBits Wireless Transmitter (5 kanaler)

Med denne Bit og den trådløse transmitter kan du kontrollere dine tilkoblede Bits trådløst. NB. kræver en littleBits Wireless Receiver (5 kanaler)

Pris

DKK 230,00

littleBits Wireless Receiver (5 kanaler)

littleBits Wireless Receiver (5 kanaler)

Med denne Bit og den trådløse transmitter kan du kontrollere dine tilkoblede Bits trådløst. NB. kræver en littleBits Wireless Transmitter (5 kanaler)

Pris

DKK 230,00

littleBits STEAM Klassesæt, 24 elever

littleBits STEAM Klassesæt, 24 elever

littleBits STEAM Klassesæt, 24 elever, 8 littleBits STEAM sæt og 2 stk. tacklebox til opbevaring.  Med littleBits STEAM Elevsættet kan du nemt integrere STEM/STEAM læring i klasseværelset. littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten...

Pris

DKK 15.600,00

littleBits XOR

littleBits XOR

littleBits XOR er et modul med to logikporte, der kun sender sit signal videre, når den modtager input fra enten den ene eller den anden port, men ikke fra begge samtidigt.

Pris

DKK 76,00

littleBits Wireless Receiver w11

littleBits Wireless Receiver w11

littleBits Wireless Receiver modtager signal fra din trådløse sender og fjernstyrer dine littleBits.  NB: Kræver littleBits Wireless Transmitter for at fungere.

Pris

DKK 363,00

littleBits Wire

littleBits Wire

littleBits Wire er en ekstra ledning, som du kan bruge, hvis du har brug for fysisk plads mellem dine Bits.

Pris

DKK 61,00

littleBits Vibration Motor

littleBits Vibration Motor

littleBits Vibration Motor får enhver genstand til at vibrere. Med vibeSnap-delen af modulet kan du sætte ting fast som papir, sølvpapir eller piberensere.

Pris

DKK 95,00

littleBits UV LED

littleBits UV LED

littleBits UV LED udleder ultraviolet lys, der ser lilla ud for det blotte øje, og som får hvidt stof og specialblæk til at lyse i mørke.

Pris

DKK 76,00

littleBits USB Power

littleBits USB Power

Brug littleBits USB Power for at slutte din opfindelse til en computer eller mobiloplader. Det er den letteste måde at slå permanent strøm til dine moduler.

Pris

DKK 69,00

littleBits USB I/O

littleBits USB I/O

Med littleBits USB I/O kan du optage digital lyd direkte med din computer eller afspille lyd fra din computer med dine littleBits moduler. Fungerer med littleBits Synth Kit.

Pris

DKK 275,00
Viser 1 - 12 af 85