Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Natur og Teknologi>STEM fischertechnik

STEM fischertechnik

STEM står for Science, Technology, Engineering and Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik).
fischertechnik STEM er et undervisningsprogram, som omfatter undersøgelse, design og problemløsning, udviklet til fischertechnik byggesystemet. Programmet er skabt af Tom White, som er en prominent underviser og designer af STEM-programmer.

STEM er læring inden for forskellige discipliner, som rumfart, astrofysik, biokemi, kemi, datalogi, elektronik, nanoteknologi, kernefysik, fysik, og robotteknologi. Den væsentlige læringstanke bag STEM er, at en disciplin sjældent står alene; derfor er der brug for en læringstilgang, som fokuserer på alle de forskellige aspekter af STEM.

STEM's grundlæggende princip er, at der altid skal være en teoretisk og praktisk tilgang til læring, hvor eleverne får lov til at tilegne sig en taktil og intuitiv forståelse af fagene igennem eksperimenter, leg og fejl. Eleverne får en særlig viden ved at fejle og det øger deres evne til at forstå løsningsrummets kompleksitet - f.eks. gennem STEM-relaterede produkter.

Grid List

fischertechnik STEM - Physics II

fischertechnik STEM - Physics II

fischertechnik STEM - Fysik II præsenterer elevator- og fremføringsteknologi gennem bygning af 8 modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 1.050,00

fischertechnik STEM - Physics, Energy, Power and Robotics

fischertechnik STEM - Physics, Energy, Power and...

fischertechnik STEM - Fysik, energi, kraft og robot er et komplet Lab med 90+ dokumenterede modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 4.550,00

fischertechnik STEM - Engineering (Automation-programmering, Elektro-pneumatik, industri-modeller, mv)

fischertechnik STEM - Engineering...

fischertechnik STEM - Engineering er et komplet Lab med 80+ dokumenterede modeller. Fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 5.395,00

fischertechnik STEM - Physics I

fischertechnik STEM - Physics I

fischertechnik STEM - Fysik I præsenterer centrifugalkraft / tyngdekraften / acceleration / lov om bevarelse af energi gennem bygning af flere modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 710,00
Viser 1 - 4 af 4