Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>fischertechnik>STEM - fischertechnik

STEM - fischertechnik

STEM står for Science, Technology, Engineering and Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik).
fischertechnik STEM er et undervisningsprogram, som omfatter undersøgelse, design og problemløsning, udviklet til fischertechnik byggesystemet. Programmet er skabt af Tom White, Distinguished Educator og STEM Program Designer.

STEM er læring indenfor forskellige discipliner, som rumfart, astrofysik, biokemi, kemi, datalogi, elektronik, nanoteknologi, kernefysik, fysik, og robotteknologi. Den væsentlige læringstanke bag STEM er, at en disciplin sjældent står alene; derfor er der brug for en læringstilgang, som fokuserer på alle de forskellige aspekter af STEM. STEMs grundlæggende princip er, at der altid skal være en teoretisk og praktisk tilgang til læring, hvor eleverne får lov til at tilegne sig en taktil- og intuitiv forståelse af fagene igennem eksperimenter, leg og fejl. Eleverne får en særlig viden ved at fejle og det øger deres evne til at forstå løsningsrummets kompleksitet - f.eks. gennem STEM relaterede produkter.


Hippomini leverer
fischertechnik STEM - Engineering, fischertechnik STEM - Physics, Energy, fischertechnik STEM - Physics I, Power and Robotics, fischertechnik STEM - Physics II. Læs her hvordan 2.klassens elever arbejdede med prototypefremstilling i fisher technik ved en SPILVÆRK® workshop, som Hippomini afholdt på Kaptajn Johnsens Skole på Frederiksberg. 

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Grid List

fischertechnik STEM - Engineering (Automation-programmering, Elektro-pneumatik, industri-modeller, mv)

fischertechnik STEM - Engineering...

fischertechnik STEM - Engineering er et komplet Lab med 80+ dokumenterede modeller. Fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 5.395,00

fischertechnik STEM - Physics, Energy, Power and Robotics

fischertechnik STEM - Physics, Energy, Power and...

fischertechnik STEM - Fysik, energi, kraft og robot er et komplet Lab med 90+ dokumenterede modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 4.550,00

fischertechnik STEM - Physics II

fischertechnik STEM - Physics II

fischertechnik STEM - Fysik II præsenterer elevator- og fremføringsteknologi gennem bygning af 8 modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 1.050,00

fischertechnik STEM - Physics I

fischertechnik STEM - Physics I

fischertechnik STEM - Fysik I præsenterer centrifugalkraft / tyngdekraften / acceleration / lov om bevarelse af energi gennem bygning af flere modeller. fischertechnik er unikke byggeklodser, som udvikler elevernes tekniske evner inden for teknik og mekanik på en legende og eksperimenterende måde.

Pris

DKK 710,00
Viser 1 - 4 af 4