Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Indskoling>Leg med Sproget

Leg med Sproget

Digitale produkter fra Hippomini stimulerer og motiverer eleverne til at bruge sproget endnu mere aktivt, da børnene begynder at eksperimentere, undersøge og udtrykke sig på nye måder. Digitale produkter inden for kategorien kan være med til at igangsætte og støtte aktiviteter, lege og læring, som fremmer elevernes sproglige udvikling og lyst til at udforske sproget og anvende det selvstændigt og kreativt.

Du kan læse om f.eks. Sound Around, Story Sequencer, Interaktiv Væg eller ”Talende” Albums, og få konkrete idéer til lege- og læringsaktiviteter, som udvikler elevernes sprog.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

 

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Story Sequencer

Story Sequencer

Multi-funktionelt læringsredskab – simpelt i brug. I hver af de seks rammer kan der indsættes egne billeder, og ud fra hvert billede kan der optages lyd af 10 sekunders varighed.

Pris

DKK 213,00

Chatter Block

Chatter Block

Denne prisvindende terning afspiller dine optagede beskeder, når du kaster den!

Pris

DKK 310,00

Talking Points - Optag og afspil lyd i 10 sekunder

Talking Points - Optag og afspil lyd i 10 sekunder

Sjove små runde optagere, som kan optage og afspille 10 sekunders lydklip.

Pris

DKK 225,00

Talking Points - Optag og afspil lyd i 30 sekunder

Talking Points - Optag og afspil lyd i 30 sekunder

Sjove små runde optagere, som kan optage og afspille 30 sekunders lydklip.

Pris

DKK 279,00

Sound Around

Sound Around

8 stk. Sound Around plader. Sætter gang i bevægelse og leg i undervisningen, og kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder.

Pris

DKK 1.297,00

Mini Mobiltelefoner - 6 stk.

Mini Mobiltelefoner - 6 stk.

Disse seks walkie-talkies er udstyret som de nyeste smartphones med lyse farver, og kan bruges til at udvikle børns sprog og IT færdigheder på en sjov og anderledes måde. 

Pris

DKK 1.295,00

Easi-Ears

Easi-Ears

Sæt med 6 stk. Hovedtelefoner og Opladningsboks. Easi-Ears er et helt unikt digital lyd system designet til indskoling, børnehaver og vuggestuer. Sættet består af 6 hovedtelefoner i forskellige farver, fjernbetjening, dockingstation til opbevaring og genopladning samt software.

Pris

DKK 3.420,00

Easi-Speak® Microphones Rainbow 6pk

Easi-Speak® Microphones Rainbow 6pk

Med Easi-Speak kan du optage lyd og musik på farten! Genopladeligt sæt bestående af 6 farverige mikrofoner og en opladningsboks. Kan optage stemmer, lyd og musik trådløst. MP3 afspilleren er flot designet som en mikrofon, der giver børnene en realistisk oplevelse af at være den udsendte reporter eller pop-sangerinde. Nomineret til NASEN Award 2011,...

Pris

DKK 2.173,00

Easi-Speak Sound Station

Easi-Speak Sound Station

Easi-Speak Sound Station kan afspille optagelser til klasseværelset! 

Pris

DKK 485,00

Easi-Speak Sound Station - med 6 Hovedtelefoner

Easi-Speak Sound Station - med 6 Hovedtelefoner

Easi-Speak Sound Station kan afspille optagelser til klasseværelset eller en gruppe ved at anvende Easi-Speak hovedtelefoner.

Pris

DKK 1.222,00

ClassCast

ClassCast

Med ClassCast digitalt lydsystem kan du overføre lyd fra stort set enhver enhed direkte til headsets. Du skal blot tilslutte ClassCast til senderen, og lyden streames automatisk til de tilsluttede hovedtelefoner. Sættet består af 6 stk. trådløse hovedtelefoner og er designet til indskoling og børnehaver.

Pris

DKK 2.495,00

Block People ASIAN FAMILY

Block People ASIAN FAMILY

Unikke figurer udført med den bedste finish.

Pris

DKK 298,00
Viser 1 - 12 af 19