Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Indskoling>IT og Bevægelse

IT og Bevægelse

Digitale produkter fra Hippomini er med til at udvikle elevernes motoriske færdigheder men også deres trivsel generelt. Elevernes fysiske aktivitet i indskolingen er afgørende for deres sociale, kognitive og sproglige udvikling. Alle produkter i denne kategori er testet og udvalgt til inspiration og hjælp til det didaktiske arbejde med udgangspunkt i det 21. århundredes læringskompetencer.


Du kan læse om f.eks. Sound Around, Stopure, Speed-Trackers, Junior Hunter Metaldetektor og blive inspireret til, hvordan IT og bevægelse kan sætte standarden for, hvordan den unge generation lærer bedst. Produkterne baner vejen for at udforske og afprøve kroppens muligheder og begrænsninger, og udvikler dermed elevernes færdigheder og vaner.

Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.

Grid List

Sound Around

Sound Around

8 stk. Sound Around plader. Sætter gang i bevægelse og leg i undervisningen, og kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder.

Pris

DKK 1.297,00

Genopladelige Stopure med opladningsboks -16 stk.

Genopladelige Stopure med opladningsboks -16 stk.

Sæt med 16 børnevenlige stopure i smart opbevaringskasse der også fungerer som oplader. Stopurene fungerer i op til 15 timer på hver opladning. 

Pris

DKK 1.029,00

Easi-Walker - Skridttællere

Easi-Walker - Skridttællere

Skridttællerne er en nem og god måde at kombinere bevægelse og aktivitet med det at lære at behandle de data, som samles ind i løbet af dagen. Sættet består af seks skridttællere i flotte farver.

Pris

DKK 848,00

SnakeScope Kamera med skærm

SnakeScope Kamera med skærm

Se steder du ikke kan komme i nærheden af uden dette fantastisk fleksible kamera.

Pris

DKK 1.295,00

Stopure - 12 stk. genopladelige

Stopure - 12 stk. genopladelige

Et sæt med 12 genopladelige stopure i 6 flotte farver, samt 1 opladningsboks. Disse ure er de eneste genopladelige stopure i verden, og kan sættes til sekunder, tiendedele sekunder og hundrededele sekunder.

Pris

DKK 665,00

Mini Mobiltelefoner - 6 stk.

Mini Mobiltelefoner - 6 stk.

Disse seks walkie-talkies er udstyret som de nyeste smartphones med lyse farver, og kan bruges til at udvikle børns sprog og IT færdigheder på en sjov og anderledes måde. 

Pris

DKK 1.295,00

Outdoor Big Points

Outdoor Big Points

Outdoor Big Points - Tryk på den runde enhed for at afspille/optage beskeder af op til 30 sekunders varighed.

Pris

DKK 620,00

Easi-detektor

Easi-detektor

Fire farvestrålende genopladlige metaldetektorer designet til brug for de allermindste. Enkle at bruge og fantastiske til udendørs brug.

Pris

DKK 959,00

Metaldetektor Go-find 11:

Metaldetektor Go-find 11:

Metaldetektor - et godt alternativ til Playstation, iPad og TV.

Pris

DKK 995,00

iOgrapher - Ramme

iOgrapher - Ramme

Husk at vælge model

Pris

DKK 375,00

CHIC IO SMART BOARD C1 (ENTRY)

CHIC IO SMART BOARD C1 (ENTRY)

Chic Smart IO Board C1 er den nye, selvbalancerende, håndfri og elektrisk balance board. Chic Smart IO Boards selvbalanceringsteknologi gør, at du nemt kan fordele din vægt i den retning, du vil køre - lige ud, dreje, stoppe  eller dreje rundt på stedet. Chic Smart IO Board C1 styres ved at ændre kroppens...

Pris

DKK 3.599,00

CHIC IO SMART BOARD S2 (TOP MODEL)

CHIC IO SMART BOARD S2 (TOP MODEL)

Chic Smart IO Board S2 er topmodellen af Chic Smarts balance board. S2 modellen har indbygget Bluetooth og giver fremragende bevægelsesfrihed takket være sin dynamiske selvbalancerende teknologi. Chic Smart IO Board S2 styres ved at ændre kroppens tyngdepunkt.Den originale Chic IO Board er udviklet med fokus...

Pris

DKK 4.799,00
Viser 1 - 12 af 24