Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Indskoling>Talende Fotoalbums

Talende Fotoalbums

Talende fotoalbums er digitale produkter, ideelle til udvikling af sproglige færdigheder hos børn i indskolingen. De fås i tre størrelser og der er mange anvendelses– og læringsmuligheder, f.eks. kan de bruges som talende historiebøger, lydbilledbøger eller præsentationsrammer, når eleverne skal præsentere noget for klassen.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk


Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden. 

Grid List

Talende Fotoalbum - A4

Talende Fotoalbum - A4

Fotoalbummet i A4-format giver børnene mulighed for at fremvise deres historier, tabeller eller andre beskeder i stort format.

Pris

DKK 299,00

Talende Fotoalbum - A5

Talende Fotoalbum - A5

Fotoalbum med tale. Fotoalbummet i A5 format giver børnene mulighed for at fremvise deres historier, tabeller eller andre beskeder.

Pris

DKK 261,00
Viser 1 - 2 af 2