Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Indskoling

Indskoling

Inddragelse af digitale produkter fra Hippomini i indskolingen kan udfordre både lærere og elever, da produkterne tilbyder nye arbejds- og læringsformer, som bryder den traditionelle undervisning. Digitale medier kan give rum for innovative læringsmiljøer og lægge op til nye måder at arbejde fagligt på allerede i de små klasser.

Du kan læse f.eks. om digitale produkter, som ”Talende” Albums eller Sound Around, som kan sætte gang i den sproglige udvikling hos eleverne eller om Bee-BotDash & Dot og Ozobot BIT, som kan være med til at inddrage simpel programmering i indskolingen.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

 

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Ispinde 3000 stk.

Ispinde 3000 stk.

Ispinde af træ 3000 stk.

Pris

DKK 195,00

Bee-Bot/ Blue-Bot Docking Station 2

Bee-Bot/ Blue-Bot Docking Station 2

Docking Station for op til 6 genopladelige Bee-Bot eller Blue-Bots.

Pris

DKK 310,00

Easi-Speak 2 Single

Easi-Speak 2 Single

MP3 Mikrofon med nyt og forbedret udseende.

Pris

DKK 349,00

Battery Cubelet

Battery Cubelet

Spil længere end nogensinde før med det redesignede batterikammer! Dette Cubelet giver den energi, der er nødvendig for at få dine robotter til at dreje og køre. Det nye batteri pakker 30% mere strøm end den forrige generation og genoplades nemt via micro USB. Dette Cubelet er forudindlæst med det nyeste Cubelets-operativsystem, Cubelets OS 4.

Pris

DKK 230,00

Cubelets Activity Cards

Cubelets Activity Cards

Cubelets aktivitetskort er designet til klasseværelser, mellemrum, tinkerlaboratorier eller hvor som helst, hvor uafhængig robotudforskning opmuntres! Ideel til grupper på to eller tre elever, kortene har en udfordring, der er trykt på den ene side, og nyttige tip og tip, der er trykt på den anden. Desuden er hver udfordring bedømt for vanskeligheder,...

Pris

DKK 120,00

Plastic Open Up Construction Cubes

Plastic Open Up Construction Cubes

Gennemsigtige konstruktionsblokke og kugler, der kan sættes sammen og fyldes med engagerende indhold. Sættet indeholder 15 dele.- 5 x røde terninger- 5 x blå terninger- 5 x klare kugler.

Pris

DKK 649,00

Blue-Bot Klassesæt

Blue-Bot Klassesæt

De populære og prisvindende robotter har fået en opgradering og er nu blevet udstyret med sensorer og mulighed for at optage sine egne lyde på dem. Sensorerne gør det mulig for dem, at registrere og sig hej hvis den møder en anden Bee- eller Blue-Bot på sin vej. Den nye mulighed for at optage lyde på robotterne giver mulighed for at indtale personlige...

Pris

DKK 3.500,00

Bee Bot Modular Road

Bee Bot Modular Road

Bee-Bot Vejmoduler Brug modulvej til at skabe uendelige ruter for Bee-Bot® eller Blue-Bot®.Med 25 stk. vejstykker og 4 endestykker, som kan bruges til at tilføre kompleksitet til udfordringen.

Pris

DKK 369,00

Dash

Dash

Du kan styre Dash og, få den til at flytte sig, lyse op, lave lyde og interagere med hinanden.

Pris

DKK 1.295,00

iOgrapher iPad Pro 10,5”

iOgrapher iPad Pro 10,5”

Til iPad 10,5" PRE ORDER - Levering start juli!!!

Pris

DKK 420,00

Ozobot Evo Classroom Kit (18)

Ozobot Evo Classroom Kit (18)

Ozobot EVO classroom kit er ideelt til STEAM-baseret undervisning. Sættet indeholder 18 stk. Ozobot EVO, 18 stk. neutrale skins, 18 sæt tuscher, forslag til aktiviteter og meget mere.

Pris

DKK 14.495,00
Viser 1 - 12 af 62