Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Makerspace>3D Print>XYZ Printing

XYZ Printing

Med en 3D printer fra XYZ Printing får du rigtig meget for pengene! Vi kan godt lide, at kabinettet er lukket, når eleverne skal arbejde med 3D print.
Prisen betyder, at de fleste kan være med, og det er et godt sted at starte, hvis du er ny med 3D print. Inden du for alvor kaster dig ud i 3D print, er en 3D printer fra XYZ et godt sted at starte. XYZ kan også være god, hvis du mangler kapacitet, men ikke nødvendigvis har brug for samme udskriftskvalitet, som du får med f.eks. Ultimaker.
Læs Hippominis anmeldelse af XYZ Printing her.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedrørende nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk.

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste, men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

da Vinci 2.0A - 3D Printer

da Vinci 2.0A - 3D Printer

da Vinci 2.0 fra XYZprinting. da Vinci 2.0A sælges med to extrudere, og det betyder, at du nu kan 3D printe i 2 farver! 3D printeren kan printe i både ABS- og PLA-filament. 

Pris

DKK 4.995,00

da Vinci 1.0 AIO - 3D Printer + 3D Scanner

da Vinci 1.0 AIO - 3D Printer + 3D Scanner

Intet mindre end verdens første 3D printer med indbygget 3D scanner! Den indbyggede 3D scanner er genial, fordi det betyder, at eleverne kan bygge deres prototype i eksempelvis ler, og så scanne den direkte i 3D printeren. Derefter kan de modificere deres model i et 3D tegneprogram.Da Vinci 1.0 AIO kan printe i to forskellige materialer: ABS og PLA

Pris

DKK 5.690,00

da Vinci 1.1 Plus - 3D Printer

da Vinci 1.1 Plus - 3D Printer

da Vinci 1.1 Plus fra XYZprinting er udstyret med touchscreen, XYZapp, indbygget webcam, samt WiFi-forbindelse, hvilket gør det mere tilgængeligt at printe. Du kan starte 3D print direkte fra din smartphone og overvåge det via webkameraet. 

Pris

DKK 5.995,00

Serviceaftale 3D printer

Serviceaftale 3D printer

1-årig serviceaftale på 3D printer.

Pris

DKK 1.250,00

Transportkasse til da Vinci 3D printer

Transportkasse til da Vinci 3D printer

Sikker transport af din 3D printer

Pris

DKK 5.125,00

XYZprinting da Vinci Mini - 3D

XYZprinting da Vinci Mini - 3D

XYZprinting da Vinci Mini er en praktisk begyndermodel for alle, som har lyst til at komme i gang med 3D print til en pris, som alle kan være med på.

Pris

DKK 1.995,00

XYZprinting da Vinci Junior

XYZprinting da Vinci Junior

Med XYZprintings da Vinci Junior er der ingen kabler og ingen problemer!

Pris

DKK 3.195,00
Viser 1 - 7 af 7