Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Ultimaker

Hippomini er en af de fire "Authorized Ultimaker Dealer" i Europa!


De seneste par år er der kommet mere og mere fokus på 3D printere og entusiasmen er stor, hvad angår de mange muligheder, som 3D printere skaber. Derfor har vi hos Hippomini testet mange 3D printere fra forskellige producenter. Vi har måttet konstatere, at de bedste resultater hvad kvalitet, kapacitet, printhastighed og 
filament angår, så er Ultimaker 3D printere absolut markedets bedste. Et flot design, stabilitet, støjsvaghed og meget høj udskriftskvalitet er blot nogle af de ting, der har indbragt Ultimaker titlen som verdens bedste 3D printer. Efter vores mening den bedste 3D printer du kan få fat i til skolens FabLab eller MakerSpace. Læs mere om Ultimaker 3D printere her.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedrørende nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk


Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste, men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Ultimaker 2 Extended+ 3D printer

Ultimaker 2 Extended+ 3D printer

Ultimakers avancerede og første rigtigt store 3D printer Ultimaker 2 Extended er blevet endnu bedre. Ultimaker 2 Extended+ er en opdateret version af Ultimaker 2 Extended.Nu med pre-installeret Olsson Block kit, ny og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater.

Pris

DKK 19.996,00

Ultimaker 2+ 3D printer

Ultimaker 2+ 3D printer

Ultimaker 2+ er en opdateret version af Ultimaker 2 3D printer. Nu med pre-installeret Olsson Block kit, ny og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater. Et utrolig alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne bruger.

Pris

DKK 15.196,00
Viser 1 - 2 af 2