Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Ultimaker

Hippomini er en af de fire "Authorized Ultimaker Dealer" i Europa!


De seneste par år er der kommet mere og mere fokus på 3D printere og entusiasmen er stor, hvad angår de mange muligheder, som 3D printere skaber. Derfor har vi hos Hippomini testet mange 3D printere fra forskellige producenter. Vi har måttet konstatere, at de bedste resultater hvad kvalitet, kapacitet, printhastighed og 
filament angår, så er Ultimaker 3D printere absolut markedets bedste. Et flot design, stabilitet, støjsvaghed og meget høj udskriftskvalitet er blot nogle af de ting, der har indbragt Ultimaker titlen som verdens bedste 3D printer. Efter vores mening den bedste 3D printer du kan få fat i til skolens FabLab eller MakerSpace. Læs mere om Ultimaker 3D printere her.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedrørende nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk


Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste, men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Air Manager

Air Manager

Ultimaker 2+ Connect Air Manager er tilbehør til din Ultimaker 2+ Connect printer, som renser luften og beskytter dit print.

Pris

DKK 2.699,00

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect er en opdateret version af Ultimaker 2+ printeren. Nu er det lettere at overføre sine filer, printeren har fået nyt design, ny touchscreen, nye komponenter og med adgang til Ultimaker Digital Factory.Et utrolig stabilt og alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne brugere.

Pris

DKK 15.999,00
Viser 1 - 2 af 2