Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Musik

Hippominis digitale legetøj inden for Musik er med til at udvikle børns kreativitet, sprog og motorik. Gennem musik og sang lærer børnene også, hvordan de kan kommunikere med andre og blive dygtige til at indgå i relationer.

Du kan læse om f.eks. Easi-Torch SætiDJ Live II, iRig Voice eller BEAMZ System, som giver arbejdet med musik og bevægelse en helt ny oplevelse.

Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.

Grid List

Easi-Speak - Stativ

Easi-Speak - Stativ

Stativ til Easi-Speak og Easy-Speak Pro mikrofoner.

Pris

DKK 99,00

iLoud

iLoud

IK Multimedia iLoud er den første bærbare højttaler i studiekvalitet specielt designet til musikere.

Pris

DKK 1.920,00

M1 Active 520 (par)

M1 Active 520 (par)

ALESIS To-vejs aktive monitors (par) med USB-tilslutning og indbygget stereo audio interface fra Alesis.

Pris

DKK 1.439,00

K&M svingarm teleskopisk 47-77 cm, sort

K&M svingarm teleskopisk 47-77 cm, sort

K&M svingarm teleskopisk 47-77 cm, sort

Pris

DKK 139,00

ClassCast

ClassCast

Med ClassCast digitalt lydsystem kan du overføre lyd fra stort set enhver enhed direkte til headsets. Du skal blot tilslutte ClassCast til senderen, og lyden streames automatisk til de tilsluttede hovedtelefoner. Sættet består af 6 stk. trådløse hovedtelefoner og er designet til indskoling og børnehaver.

Pris

DKK 2.495,00

iLoud Micro Monitor

iLoud Micro Monitor

IK Multimedia iLoud Micro Monitor leverer en high-end lyd til low-end pris. Det er ultrakompakte referencehøjttalere med høj lydkvalitet.

Pris

DKK 2.299,00

Xenyx Q1202USB

Xenyx Q1202USB

BEHRINGER Live og hjemmestudie mixer med 12 indgange, heraf 4 mikrofon monoindgange med kompressor, 4/4 mono/stereo ind og indbygget 2 kanals USB-lydkort.

Pris

DKK 559,00

Axiom Air Mini 32

Axiom Air Mini 32

M-AUDIO USB/MIDI-controller med 25 tangenter, trommepads, og potmetre. Ud over traditionel MIDI-kontrol også automatisk mapping af bl.a. AIR software-instrumenter.

Pris

DKK 519,00
Viser 13 - 20 af 20