Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Pulsmålere

Datalagrende pulsmålere fra Hippomini kan bruges trådløst til enkeltmålinger i klassen eller ude på fodboldbanen. Den medfølgende software giver eleverne mulighed for at indtaste navn, fødselsdato, vægt og højde, hvorefter det er muligt at udskrive de indsamlede data. Eleverne kan fortælle om enkle råd om sundhed i forhold til deres egen hverdag.

 

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

 

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

 

Grid List

Easi-Pulse - Pulsmåler

Easi-Pulse - Pulsmåler

Revolutionerende datalagrende pulsmåler. Kan bruges trådløst til enkeltmålinger i klassen eller ude på fodboldbanen. 

Pris

DKK 419,00

Braun ExactFit 3 digital blodtryksmåler

Braun ExactFit 3 digital blodtryksmåler

Braun ExactFit 3 er en medicinsk godkendt digital blodtryksmåler, som anvendes på den øvre del af armen og kommer med to størrelser (S/M og L/XL) manchetter.Registrerer uregelmæssigt hjerteslag og kan anvendes af to brugere med hver 40 hukommelsespladser.Medicinsk godkendt af European Society of Hypertension (ESH).  

Pris

DKK 355,44

Braun VitalScanT 1 digital blodtryksmåler

Braun VitalScanT 1 digital blodtryksmåler

Braun VitalScanT 1 er brugervenlig digital blodtryksmåler med stor skærm og synlig guide for ekstra nem og hurtig betjening. Velegnet til brug når du rejser. Braun VitalScan™ 1 er medicinsk godkendt af European Society of Hypertension (ESH).  

Pris

DKK 223,97
Viser 1 - 3 af 3