Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Lær med iPad>Robotter til iPad

Robotter til iPad

Arbejdet med robotter og programmering understøtter motivation og læring i fag som matematik, fysik, natur og teknologi, m.m. Elever helt ned til børnehaveklassen kan med fordel beskæftige sig med ny teknologi, og ved at eksperimentere med robotter får de dybere forståelse for simpel programmering. Når man inddrager robotter i undervisningen vil man ofte se nye sider af elevernes evner, da de bliver stimuleret på helt nye og kreative måder.

Hos Hippomini har vi både produkterne og kompetencen til at guide dig i valg af robotter til undervisningen, som Blue-BotBee-Bot, Dash & DotOzobot BIT Klassesæt og Sphero.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk


Få inspiration fra vores nyeste katalog om
Digitale Produkter til Skolen.
Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Sphero Mini Activity Kit

Sphero Mini Activity Kit

Sphero Mini Activity Kit har alt, hvad børn har brug for for at få rullende, kodning og spil inden for få minutter

Pris

DKK 690,00

Dash

Dash

Du kan styre Dash og, få den til at flytte sig, lyse op, lave lyde og interagere med hinanden.

Pris

DKK 1.295,00

Sketch Kit til Dash og Cue

Sketch Kit til Dash og Cue

Sketch Kittet der er den sidste tilføjelse til Dash og Cue. Med Sketch Kittet kan I bruge jeres Dash eller Cue, som en tegnerobot. Med de tre gratis apps: Wonder, Blockly og Cue, kan Dash eller Cue kodes til lave tegninger, mønstre eller skrive beskeder.

Pris

DKK 272,00

Cues & Sketch Kit

Cues & Sketch Kit

Cues & Sketch kit Suitcase Oplev robotintelligens på et helt nyt niveau med den nye Cue!I Kufferten finder du dine tre Cue robotter med tilbehør og tre Sketch Kits. Fås i farven Onyx. Quartz modellen er endnu ikke tilgængelig i Europa. Leder du efter vores Dash & Dot kuffert - så finder du Dash & Dot Ultimate Suitcase her.

Pris

DKK 4.925,00

Dash&Dot Ultimate Suitcase

Dash&Dot Ultimate Suitcase

Dash & Dot Wonderpack og Sketch kit inkl. kuffert.Denne dynamiske duo kan gøre "næsten" alt, hvad du beslutter dig for. Du kan styre Dash & Dot, få dem til at flytte sig, lyse op, lave lyde og interagere med hinanden. Wonderpack'en og Sketch kittet indeholder en række tilbehørsdele til Dash & Dot. Leder du efter vores Cue kuffert - så finder...

Pris

DKK 3.100,00

Ozobot Evo Classroom Kit (18)

Ozobot Evo Classroom Kit (18)

Ozobot EVO classroom kit er ideelt til STEAM-baseret undervisning. Sættet indeholder 18 stk. Ozobot EVO, 18 stk. neutrale skins, 18 sæt tuscher, forslag til aktiviteter og meget mere.

Pris

DKK 12.495,00

Sphero Mini EDU 30 stk.

Sphero Mini EDU 30 stk.

Køb EDU-sættet og få 30 stk. Sphero Mini i en praktisk æske. Perfekt til klasseværelset eller børnehaven.

Pris

DKK 13.495,00

Ubtech Jimu Inventor Kit

Ubtech Jimu Inventor Kit

Med Jimu Inventor Kit fra Ubtech kan du bygge seks forskellige robotter, der er både underholdende og lærerige. Passer perfekt ind i STEM-baseret undervisning.

Pris

DKK 2.565,00

Ubtech Jimu Tankbot Kit

Ubtech Jimu Tankbot Kit

Jimu Tankbot er Ubtechs mest avancerede robot til dato. Den kan både registrere sine omgivelser og følge baner, og så kan den løfte og flytte på ting. Passer perfekt ind i STEM-baseret undervisning.

Pris

DKK 1.040,00

Ubtech Jimu Astrobot

Ubtech Jimu Astrobot

Med Jimu Astrobot får du masser af underholdning og læring. Sættet indeholder missioner og en baggrundshistorie, så fantasien virkeligt spiller med.

Pris

DKK 1.230,00
Viser 1 - 12 af 28