Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Dagtilbud>IT Udstyr>Ladeskabe til iPad

Ladeskabe til iPad

Hos Hippomini finder du ladeskabe til opbevaring og opladning af iPad og bærbare til daginstitutioner. Det er slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter – få det hele samlet i en pæn og sikker løsning. Ladeskabene fås i mange størrelser og farver. Ladeskabe med 10 rum passer perfekt til daginstitutioner.

Tag et kig på vores shop eller ring til en af vores konsulenter på  3316 3317, så finder vi den helt rigtige løsning til din daginstitution. 

Grid List

Ladeskab til bærbare computere - 9 rum, 55 cm dybde, cylinderlås

Ladeskab til bærbare computere - 9 rum, 55 cm...

Nem og sikker opbevaring og opladning af bærbare computere. Slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter - her er det hele samlet i en pæn og sikker løsning.9 rum med 55 cm dybde. Udstyret med cylinderlås.NB: Dette er en bestillingsvare.

Pris

DKK 6.150,00

Ladeskab til bærbare computere - 12 rum, 55 cm dybde, cylinderlås

Ladeskab til bærbare computere - 12 rum, 55 cm...

Nem og sikker opbevaring og opladning af bærbare computere. Slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter - her er det hele samlet i en pæn og sikker løsning.12 rum med 55 cm dybde. Udstyret med cylinderlås.NB: Dette er en bestillingsvare.

Pris

DKK 7.538,00

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 6 rum, 40 cm dybde, cylinderlås

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 6 rum, 40 cm dybde,...

Nem og sikker opbevaring og opladning af iPads og bærbare computere. Slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter - her er det hele samlet i en pæn og sikker løsning.6 rum med 40 cm dybde. Udstyret med cylinderlås.NB: Dette er en bestillingsvare.

Pris

DKK 4.599,00

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 9 rum, 40 cm dybde, cylinderlås

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 9 rum, 40 cm dybde,...

Nem og sikker opbevaring og opladning af iPads og bærbare computere. Slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter - her er det hele samlet i en pæn og sikker løsning.9 rum med 40 cm dybde. Udstyret med cylinderlås.NB: Dette er en bestillingsvare.

Pris

DKK 5.902,00

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 12 rum, 40 cm dybde, cylinderlås

Ladeskab til iPad/bærbar PC - 12 rum, 40 cm dybde,...

Nem og sikker opbevaring og opladning af iPads og bærbare computere. Slut med kabler og opladere i diverse stikkontakter - her er det hele samlet i en pæn og sikker løsning.12 rum med 40 cm dybde. Udstyret med cylinderlås.NB: Dette er en bestillingsvare.

Pris

DKK 7.228,00

Apollo iPad ladekuffert til 16 stk.

Apollo iPad ladekuffert til 16 stk.

iPad-kuffert til transport, opbevaring og opladning af iPads, alle generationer inklusiv iPad Air. Her får du en unik løsning til beskyttelse, transport og opbevaring af iPads. Meget populær løsning til skoler og undervisning, hvor du let kan opbevare, transportere og oplade flere iPads sikkert og aflåst.   Hvert rum har en tykkelse på ca. 20 mm.,...

Pris

DKK 4.100,00

Tilbud

Charge for 24 iPads & Tablets - Demo model

Charge for 24 iPads & Tablets - Demo model

Professionel iPad kuffert til transport, opbevaring og opladning af 24 iPads + Tablets. Her får du en unik løsning til beskyttelse, transport og opbevaring af iPads. Meget populær løsning til skoler og undervisning, hvor du let kan opbevare og transportere og oplade flere iPad sikkert og aflåst.

Pris

DKK 4.300,00
Viser 25 - 31 af 31