Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Mobile Projektorer

Mobile Projektorer fra Hippomini er små produkter med stor effekt. Der er mange kreative brugsmuligheder, f.eks. kan man læse historier eller bøger på stor skærm – så er der pludselig flere børn, der kan følge med i billederne. Det kan give børnene en helt anden tilgang til billeder, deres farver og størrelser, samtidigt med at det kan sætte gang i fantasien og børnene kan digte historier om figurerne på billederne. Mini-projektorerne kan også bruges ude på legepladsen, hvor man kan projicere billeder af børnetegninger op på plankeværket eller legehuset.

Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.


Grid List

ND-MP50 Projektor

ND-MP50 Projektor

En smart HDMI-miniprojektor til iPad eller PC. God til møder på kontoret eller til brug i gruppearbejdet. Velegnet til både vuggestue, børnehave og skole.

Pris

DKK 1.995,00

Qumi Q6 Projektor

Qumi Q6 Projektor

Vivitek Qumi Q6 er en kraftig 800 lumen multimedie lommeprojektor.

Pris

DKK 5.295,00

Philips Pico Pix PPX4835 Projektor

Philips Pico Pix PPX4835 Projektor

Philips Pico Pix Android-baserede lommeprojektor er den ultimative multimedieenhed.

Pris

DKK 3.399,00

Philips PPX3417W Picopix Projektor

Philips PPX3417W Picopix Projektor

Philips PicoPix PPX3417W er en lille og let lommeprojektor med indbygget batteri, der nemt tilsluttes til både PC og iPad. Nu med 170 lumen.

Pris

DKK 2.789,00
Viser 1 - 4 af 4