Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Bee-Bot

Lær børnene at programmere med den lille og børnevenlige gulvrobot Bee-Bot. Legen med den lærer børnene alt om kontrol og rækkefølge. Børn er altid åbne for at eksperimentere, og legen med robotter falder dem naturligt, da de vokser op med teknologi som en naturlig del af deres tilværelse. Derfor giver det også mening at introducere dem for robotteknologi i en tidlig alder – vi kan kun blive overrasket over børns kompetencer og sjove og kreative vinkler i legen med robotter.


Hippomini har sammensat en Bee-Bot Startpakke med 1 stk. Bee-Bot og en række sjovt tilbehør, der holder børnene beskæftiget i timevis med ruteplanlægning, programmering og retningsbestem
t leg. Det er en sjov og god måde at lære børn om retninger, og de kan bruge masser af tid på at bygge deres egne baner med de medfølgende kort.Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

 

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.

Grid List

Bee-Bot/ Blue-Bot Docking Station 2

Bee-Bot/ Blue-Bot Docking Station 2

Docking Station for op til 6 genopladelige Bee-Bot eller Blue-Bots.

Pris

DKK 310,00

Blue-Bot Klassesæt

Blue-Bot Klassesæt

De populære og prisvindende robotter har fået en opgradering og er nu blevet udstyret med sensorer og mulighed for at optage sine egne lyde på dem. Sensorerne gør det mulig for dem, at registrere og sig hej hvis den møder en anden Bee- eller Blue-Bot på sin vej. Den nye mulighed for at optage lyde på robotterne giver mulighed for at indtale personlige...

Pris

DKK 3.500,00

Bee Bot Modular Road

Bee Bot Modular Road

Bee-Bot Vejmoduler Brug modulvej til at skabe uendelige ruter for Bee-Bot® eller Blue-Bot®.Med 25 stk. vejstykker og 4 endestykker, som kan bruges til at tilføre kompleksitet til udfordringen.

Pris

DKK 369,00

Bee-Bot Tunnels

Bee-Bot Tunnels

Bee-Bot tunneler Brug disse tunneler til at tilføje en 3D-udfordring til dine Bee-Bot®-lektioner.Med 2 15 x 15cm tunneler og en 30cm x 15cm tunnel kan forskellige ruter og forhindringer nemt bruges på dine Bee-Bot® måtter.

Pris

DKK 369,00

Bee-Bot Pen and Camera Holder stk

Bee-Bot Pen and Camera Holder stk

Bee-Bot® Penholdere 6 stk Nu kan Bee-Bot® tegne! Du skal blot klikke på skallen, placere en pen i penholderen og væk fra dig.Dette sæt består af 6 stk. regnbuefarvede skaller lavet af plastik af høj kvalitet, der er designet til at modstå hverdagen i skolelivet.

Pris

DKK 158,00

Bee-Bot Obstacle Course

Bee-Bot Obstacle Course

Med forhindringsbanen kan man Udfordre eleverne til at programmere Bee-Bot/Blue-bot gennem banen. Pakken indeholder: 10 vægstykker, 6 døråbninger og 2 buer.

Pris

DKK 623,00

Robot Sensor Fronts

Robot Sensor Fronts

Transformér din Robotsensor til en markedsplads eller en butik med denne pakke med 10 sensorfronter.Designet til at gøre din programmeringsudfordring mere interaktiv, disse fronter er ideelle til brug sammen med  Bee-Bot / Blue-Bot Måtter. Robotsensor er ikke inkluderet.Sensor bestilles ved siden af vare nummer IT10101

Pris

DKK 104,00

Bee-Bot pusher 6 stk

Bee-Bot pusher 6 stk

Bee-Bot og Blue-bot  pusher 6 stk

Pris

DKK 165,00

Bee-Bot trailer

Bee-Bot trailer

Trailer, passer til Bee-Bot og Blue-bot

Pris

DKK 155,00

Blue-Bot TacTile Reader ekstra brikker

Blue-Bot TacTile Reader ekstra brikker

25 ekstra standardbrikker til Blue-Bot TacTile Reader.

Pris

DKK 248,00

Pro-Bot måtte med rallybane

Pro-Bot måtte med rallybane

Få sat ekstra fart på Pro-Bot med denne rallymåtte!

Pris

DKK 268,00

Pro-Bot måtte med forlystelsespark

Pro-Bot måtte med forlystelsespark

Tag Pro-Bot med til forlystelsesparken!

Pris

DKK 268,00
Viser 1 - 12 af 44