Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Play Osmo

Play Osmo er en kombination af fysisk og digital virkelighed. Det er et taktilt stykke legetøj, hvor man kombinerer en iPad og fysiske objekter til at spille med. Med Play Osmo inddrages omgivelserne i legen og opgaveløsningen på iPad'en. Et super lærerigt legetøj, da børnene lærer en masse om tal, farver og former. 


Play Osmo kommer med 5 opgavespil: Puslebrikker (Tangram), engelske ord (Words), Masterpiece (Tegn på papir efter motiv), Numbers (
Tal og Matematik) og et problemløsningsspil (Newton).


Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.

Grid List

Play Osmo Numbers

Play Osmo Numbers

Nu kan du udvide dit eksisterende sæt Osmo med dette talsæt, som giver børn og elever mulighed for at lege med tal og regnestykker.Det kræves, at du har Standard Play Osmo i forvejen - se herHvis du ikke har Play Osmo i forvejen, kan du købe Play Osmo Genius Kit, som indeholder det hele.

Pris

DKK 260,00

Play Osmo Genius

Play Osmo Genius

Play Osmo Genius er en sjov, anderledes og lærerig måde at arbejde med iPad på. Genius-versionen er udvidet med tal og matematiske opgaver.

Pris

DKK 670,00

Play Osmo Coding

Play Osmo Coding

Kodning er den nye supermagt! Med Play Osmo Coding-sættet kan børnene lære at programmere og den væsentligste del af programmering, nemlig problemløsningen.Bemærk at dette produkt leveres som tilbehør til Play Osmo Startkit eller Play Osmo Genius kit og kommer således ikke med spejl og holder.

Pris

DKK 349,00

Tilbud

Play Osmo Wonder Kit

Play Osmo Wonder Kit

Play Osmo Wonder-sættet består af Osmo Coding og Osmo Genius. Et fantastisk sæt, som på magisk vis forvandler din iPad til et pædagogisk spilsystem.

Pris

DKK 949,00

Play Osmo Monster

Play Osmo Monster

Udfold din kreativitet og lad Osmo Monster gøre dine tegninger til en del af en magisk rejse af animerede aktiviteter. Hver aktivitet har flere forskellige udgaver, der kan spilles igen og igen.Flere aktiviteter bliver løbende tilgængelige.Bemærk at dette produkt kræver Play Osmo Genius Kit V2.

Pris

DKK 349,00

Play Osmo Pizza Co.

Play Osmo Pizza Co.

Lær at regne gennem dit eget pizzabageri. Læg til, træk fra og divider i roligt legende tempo hele vejen til hurtig udregning. Osmo Pizza Co. tilpasser sig automatisk til barnets evner.Kræver Play Osmo Genius Kit V2.

Pris

DKK 295,00
Viser 1 - 6 af 6