Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Dagtilbud>IT og Leg>GoPro>Krop og Bevægelse

Krop og Bevægelse

Hippominis Digitale Legetøj inden for Krop og Bevægelse er med til at udvikle børnenes motoriske færdigheder, styrke, udholdenhed og bevægelighed. Alle produkter er testet og udvalgt i relation til læreplanstemaet Krop og Bevægelse. Det pædagogiske legetøj i denne kategori stimulerer børnenes udvikling ikke kun fysiologisk, men også sanseligt. Børn kommunikerer igennem leg, og i næsten alt, hvad de laver, er deres krop involveret. Barnets fysiske aktivitet i børnehaven er afgørende for dets sociale, kognitive og sproglige udvikling, samt dets sundhed og trivsel generelt.


Du kan læse om f.eks. Sound Around
, Stopure, Speed-Trackers, Udendørs Big Points, Junior Hunter Metaldetektor eller SnakeScope Kamera og se, hvordan produkterne sætter gang i bevægelse og leg. De baner vejen for at udforske og afprøve kroppens muligheder og begrænsninger og udvikler dermed børnenes færdigheder og vaner.


Hippomini er med til at skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. læringsaktiviteter og nyt digitalt legetøj, så pædagogerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk
Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitalt Legetøj i Dagtilbud. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden lige nu.

Grid List

Sensory Guru Magic Carpet gulvprojektor

Sensory Guru Magic Carpet gulvprojektor

Med Magic Carpet fra Sensory Guru bliver gulvet forvandlet til en interaktiv legeplads. Ideelt til at stimulere børn med særlige behov.Vælg mellem 5 forskellige farver.

Pris

DKK 69.280,00

Integrex gulvprojektor

Integrex gulvprojektor

SENse Micro fra Integrex er en letvægts gulvprojektor, der monteres på en væg, og som kan gøre enhver plan overflade til et interaktivt legested.

Pris

DKK 24.995,00

FischerTips - 6000 stk. + udstyr

FischerTips - 6000 stk. + udstyr

Skab og byg på livet løs med FischerTips! Det er et bionedbrydeligt analogt legetøj, som kan bruges på et utal af måder. Inkluderer 6000 stk. FischerTips, 8 svampeklude, 8 stk. skæreværktøj, 4 stk. male- og limehætter, 4 stk. forme til at lave byggeklodser, papplader, 25 pinde og 4 stk. gør-det-selv-instruktioner.

Pris

DKK 349,00
Udsolgt Se produkt

SnakeScope kamera WiFi

SnakeScope kamera WiFi

Zoom ind og se steder, du aldrig ville kunne komme tæt nok på uden dette fleksible kamera.

Pris

DKK 1.017,00

SnakeScope Kamera med variabel lysstyrke

SnakeScope Kamera med variabel lysstyrke

Zoom ind på naturen med den nye SnakeScope kamera, som gør det let at forstørre små detaljer og gemme og dele naturoplevelser.

Pris

DKK 1.295,00

Metaldetektor Go-find 11:

Metaldetektor Go-find 11:

Metaldetektor - et godt alternativ til Playstation, iPad og TV.

Pris

DKK 995,00

Easi-detektor

Easi-detektor

Fire farvestrålende genopladlige metaldetektorer designet til brug for de allermindste. Enkle at bruge og fantastiske til udendørs brug.

Pris

DKK 995,00

Sound Around

Sound Around

8 stk. Sound Around plader. Sætter gang i bevægelse og leg i undervisningen, og kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder.

Pris

DKK 1.297,00

Genopladelige Stopure med opladningsboks -16 stk.

Genopladelige Stopure med opladningsboks -16 stk.

Sæt med 16 børnevenlige stopure i smart opbevaringskasse der også fungerer som oplader. Stopurene fungerer i op til 15 timer på hver opladning. 

Pris

DKK 1.029,00

Easi-Pulse - Pulsmåler

Easi-Pulse - Pulsmåler

Revolutionerende datalagrende pulsmåler. Kan bruges trådløst til enkeltmålinger i klassen eller ude på fodboldbanen. 

Pris

DKK 419,00

Easi-Walker - Skridttællere

Easi-Walker - Skridttællere

Skridttællerne er en nem og god måde at kombinere bevægelse og aktivitet med det at lære at behandle de data, som samles ind i løbet af dagen. Sættet består af seks skridttællere i flotte farver.

Pris

DKK 848,00

Stopure - 12 stk. genopladelige

Stopure - 12 stk. genopladelige

Et sæt med 12 genopladelige stopure i 6 flotte farver, samt 1 opladningsboks. Disse ure er de eneste genopladelige stopure i verden, og kan sættes til sekunder, tiendedele sekunder og hundrededele sekunder.

Pris

DKK 779,00
Viser 1 - 12 af 14