Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Makerspace>CNC Skærere

CNC Skærere

Hippomini leverer CNC skærere til skoler og uddannelsesinstitutioner. Roland monoFab SRM-20 er primært udviklet med henblik på at fræse mindre modeller og har en uovertruffen præcisionsevne, samt evnen til at skabe glatte overflader med et flot finish. Roland monoFab SRM-20 kan fræse i et stort udvalg af materialer som typisk anvendes til prototyper herunder akryl, ABS, træ og voks. Spartan CNC fræser er blevet udviklet som en entry-level CNC fræser, da den er ideel, når man skal tage højde for begrænsede budgetter. Perfekt til skolens MakerSpace.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

The Cool Tool Unimat 4-akset CNC Fræser

The Cool Tool Unimat 4-akset CNC Fræser

The CoolTool Unimat 4-akset CNC fræser er en produktionsmaskine i desktop format, som giver dig mulighed for at gøre undervisningen mobil og dermed give bedre læring.

Pris

DKK 11.749,00

Roland SRM-20 fræser

Roland SRM-20 fræser

 Roland monoFab SRM-20 fræser med en uovertruffen præcisionsevne samt evnen til at skabe glatte overflader med et flot finish.

Pris

DKK 24.995,00
Viser 1 - 2 af 2