Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Makerspace>Programmering

Programmering

I dag bliver der stillet større krav til eleverne, som ikke bare skal være IT-brugere, men også IT-udviklere. Derfor er der opstået et større behov for undervisning i programmering og spildesign på skolens MakerSpace, da det er vigtigt for eleverne at blive bekendt med, hvordan teknikken fungerer og hvordan den skal bruges kritisk og kreativt. Programmering opfylder fællesmål i en række fag, som matematik, håndværk og design, dansk m.m. Hos HippoMini har vi både produkterne og kompetencerne til at guide dig igennem programmeringsværktøjer, som kan være med til at udvikle andre afgørende kompetencer hos eleverne, som samarbejde, innovation og kreativitet. Læs her om en inspirerende SPILVÆRK® workshop, som HippoMini afholdt på Kaptajn Johnsens Skole på Frederiksberg.

Du kan læse om f.eks. Robotter i undervisningen, littleBits, Makey Makey, Arduino eller Raspberry PI og få konkrette ideer til, hvordan du kan arbejde med programmering på skolens Makerspace i skolen.

HippoMini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.


Grid List

littleBits Workshop Sæt (2016 version)

littleBits Workshop Sæt (2016 version)

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Workshop Sæt består af 160 moduler (8 sæt af 20 bits) I værktøjskassen finder du nogle af de mest populære littleBits moduler. Med moduler nok til 32...

Pris

DKK 15.999,00

littleBits DeLuxe Kit

littleBits DeLuxe Kit

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits DeLuxe Kit består af 18 forskellige moduler og instruktionsguide med 15 projekter du nemt kan gå i gang med, og du kan finde projekter i hundredevis på...

Pris

DKK 1.495,00

littleBits cloudBit Starter Kit

littleBits cloudBit Starter Kit

Tilslut alt til internettet!cloudBit Starter Kit indeholder 5 fede moduler til prototyping og er alt hvad du har brug for til at koble dine ting på internettet på et øjeblik. Med cloudBit Starter Kit kan du genskabe de fedeste smart devices, opfinde næste års helt store sællert, eller du kan opfinde løsninger...

Pris

DKK 845,00

littleBits Hardware Development Kit

littleBits Hardware Development Kit

Hardware Development Kit (HDK) er til dig der gerne vil udvikle dine egne moduler til bitLab.

Pris

DKK 295,00

littleBits Arduino Coding Kit

littleBits Arduino Coding Kit

Kom i gang med programmering med Arduino Coding Kit. I pakken får du Arduino modulet sammen med 7 af de bedste littleBits moduler. Perfekt til nybegyndere der ikke tidligere har prøvet at programmere eller til eksperter der vil lave prototyper uden brug af breadboards/protoboards. 

Pris

DKK 780,00

littleBits Gizmos & Gadgets Kit

littleBits Gizmos & Gadgets Kit

littleBits er populært sagt elektronisk Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Gizmos & Gadgets Kit består af 15 forskellige moduler, 48 accessories og 1 instruktionsguide med 12 projekter. Alle moduler er kompatible, og du kan genanvende dem...

Pris

DKK 1.520,00

littleBits Mounting Boards

littleBits Mounting Boards

2 stk. mounting boards du kan bruge til at holde dine littleBits moduler på plads. Dine littleBits moduler klikker nemt fast på mounting boardet, og du kan på den måde let flytte rundt på dine moduler, uden at de går fra hinanden. 

Pris

DKK 95,00

littleBits Premium Kit

littleBits Premium Kit

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Premium Kit består af 10 forskellige moduler og instruktionsguide med 10 projekter du nemt kan gå i gang med, og du kan finde projekter i hundredevis på...

Pris

DKK 1.295,00

littleBits Space Kit

littleBits Space Kit

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Space Kit består af 12 forskellige moduler og instruktionsguide med 10 projekter inkl. 5 øvelser fra NASA.  Alle moduler er kompatible, og du kan genanvende dem sammen med andre moduler og littleBits Kits.

Pris

DKK 995,00

littleBits Base Kit

littleBits Base Kit

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Base Kit består af 10 forskellige moduler og instruktionsguide så du nemt og hurtigt kan komme i gang med littleBits.  Alle moduler er kompatible, og du kan genanvende dem sammen med andre moduler og kits.

Pris

DKK 845,00

littleBits Synth Kit

littleBits Synth Kit

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  littleBits Synth Kit består af 12 forskellige moduler og instruktionsguide med en masse projekter du kan gå i gang med. Alle moduler er kompatible, og du kan genanvende dem sammen med andre moduler og littleBits Kits.

Pris

DKK 1.075,00

littleBits PRO Library - Ny version

littleBits PRO Library - Ny version

littleBits er bygget lidt op som Lego. Sæt modulerne sammen og byg prototyper i det uendelige. Du kan opfinde næsten alting med littleBits!  Den nye version af littleBits PRO Library sættet består af hele 304 moduler. Her får du samtlige moduler der er lavet, og der er nok til at 32 personer på...

Pris

DKK 39.995,00

littleBits Battery + Cable

littleBits Battery + Cable

9v alkaline batteri og kabel til at forbinde til "power bit". Tilslut og sæt strøm på alle dine opfindelser!Note: Dette produkt bruges med power Bit, og virker ikke med USB og Coin Battery Bits. 

Pris

DKK 39,00

Arduino Starter Kit, Uno DIP

Arduino Starter Kit, Uno DIP

Arduino Starter Kit er for dig der skal i gang med maker teknologi. Kittet kommer med en god guide til hvordan du kommer i gang, og eksempler på ting du kan lave med dit Arduino Starter Kit.

Pris

DKK 639,00

Arduino Workshop Kit

Arduino Workshop Kit

Et rigtig godt start kit til dig der er ny med maker teknologi. Her får du mulighed for at lære Arduino at kende på en sjov måde.

Pris

DKK 545,00

Raspberry PI Starter Kit

Raspberry PI Starter Kit

Raspberry PI board og starter kit er alt hvad du behøver for at komme i gang med at programmere i sprogene; Python og Scratch.

Pris

DKK 1.159,00

Grove Starter Kit v3

Grove Starter Kit v3

Grove er en modulær elektronik platform til nemme og hurtige prototyper. Hvert modul har en funktion. F.eks. touch eller til lydeffekter. Du monterer dit modul i basisenheden, og så er du klar til at afprøve dine ideer.    Grove Starter Kit til Arduino er en opgraderet version med de mest anvendte moduler til opfindelser. 

Pris

DKK 359,00

LilyPad Design Kit

LilyPad Design Kit

Med LilyPad Design Kit får du komponenter til at gennemføre 6 grundlæggende opgaver, der giver dig et godt indblik i hvordan elektronik kan tænkes ind i tøjdesign.

Pris

DKK 748,00
Viser 1 - 18 af 70